Kefalonian Lines

Kefalonian Lines
kaart
 • Kefalonian Lines
  Kefalonian Lines

  Boek uw overtocht met Kefalonian Lines

 • Kefalonian Lines
  Kefalonian Lines

  Boek uw overtocht met Kefalonian Lines

 • Kefalonian Lines
  Kefalonian Lines

  Boek uw overtocht met Kefalonian Lines

U kunt Ferrysavers te boeken Kefalonian Lines rond de Ionische eilanden in Griekenland. Kefalonian Lines exploiteert een high speed schip dat snelheden tot 21 knopen kan bereiken met behoud van een comfortabel interieur met veel faciliteiten. Ferrysavers.com heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Kefalonian Lines en de laatste aanbiedingen.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers 60 minuten voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Kefalonian Lines Routes

  Aan boord Kefalonian Lines

  F/B Nissos Kefalonia is het schip Kefalonian Lines'. Het schip wordt aangevuld met alle benodigde veiligheidsvoorschriften. Het is volledig voorzien van airconditioning, heeft toegang voor gehandicapten en de capaciteit voor maximaal 220 auto's.

  U kunt luxe hutten, comfortabele lounges en airseats aan boord van de "F/B Nissos Kefalonia" vinden. Van maaltijden tot snacks, dan heb je iets lekkers om je honger te voeden. Je zou in staat zijn om een breed scala aan alcoholische dranken en frisdranken, thee of koffie te genieten.

  Er is genoeg te ontdekken op het schip. Er is een breed scala van producten aan boord winkel als je wilt wat souvenirs te kopen. De grote open dekken steeds populairder geworden tijdens het zomerseizoen, het is hier dat je kunt genieten van het uitzicht en ontspannen in de zeebries.


  Welke route je ook kiest met Kefalonian Lines, je gaat naar een plezierige reis te hebben en kan er zeker van zijn dat je kreeg een goede deal uit Ferrysavers.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen