Kastelorizo Ferry Port

kaart
 • Kastelorizo
  Vergelijk tijden en prijzen voor Kastelorizo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Kastelorizo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Kastelorizo
  Ontdek veerboten van en naar Kastelorizo

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope ferry boeken van Kastelorizo naar Astypalea , Kalymnos , Kos Nisyros Paros Piraeus , Rhodes en Tilos , of u kunt vergelijken ferry prijzen door de route, de exploitant en de tijd met behulp van onze prijsvergelijking motor boven.

 • met Ferrysavers kunt u veilig boek een goedkope veerboot van Kastelorizo naar Astypalea, Kalymnos, Kos, Nisyros, Paros, Piraeus, Rhodos en Tilos met Blue Star Ferries

Zoek de meest recente informatie over goedkope Kastelorizo veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Speciale aanbieding

Dit kleine Griekse eiland is de kleinste van de Dodekanesos eilanden. Bij aankomst in de haven, wordt u begroet door schilderachtige landschappen en ongelooflijke stranden die je wilt bezoeken zodra u stap uit van de veerboot. Kastelorizo is een speciaal eiland, niet alleen vanwege de ongelooflijke Palaiokastro, de oudste plaats op het eiland dat is zeker een must-see, maar omdat het geofysische positie betekent dat het het kruispunt tussen Europa, het Midden-Oosten en Egypte.

Kastelorizo is vol van goed bewaard gebleven uitlopers die perfect zijn voor lange, luie wandelingen terwijl u het verbazingwekkende landschap van het eiland zijn. Met stranden, nooit meer dan een half uur lopen, en groene glooiende heuvels, zult u merken dat het lopen is waarschijnlijk de enige optie om deze geweldige eiland te verkennen.

Kastelorizo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Blue Star Ferries

Kastelorizo Port, Kastelorizo 07580, Dodecanese Islands, Greece

Blue Star Ferries

Kastelorizo Port, Kastelorizo 07580, Dodecanese Islands, Greece