Jeju Ferry Port

kaart
 • Jeju
  Vergelijk tijden en prijzen voor Jeju

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Jeju
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Jeju
  Ontdek veerboten van en naar Jeju

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope ferry overtocht van Jeju naar Zuid-Korea met Ferrysavers, met inbegrip van routes naar Chuja en Wando , of u kunt ferry prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze prijsvergelijking motor boven.

 • Met Ferrysavers kunt u gemakkelijk en veilig boek een ferry vanaf Jeju zowel Chuja en Wando met Hanil Express

Zoek de meest recente informatie over goedkope Hanil Express veerboten, waaronder ticket prijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Jeju Special zelfbesturende provincie is een ge∩soleerd eiland zuid-westen van het vasteland van Zuid-Korea. Het is de kleinste provincie van Korea. Jeju omringd door de zee aan alle kanten, is gecategoriseerd als een vulkanisch eiland in subtropische zone.

Jeju is de hoofdstad van Korea voor ongewone themaparken en niche commerciδle attracties. Een gemeenschappelijk gezicht rond kustlijn Jeju is die van de "haenyo" of "vrouw duiker" , een cijfer dat enigszins iconische van het eiland is geworden. Misschien nog iconische zijn de "Dol hareubang" of "grootvader standbeelden" , reuze basalt standbeelden. Je zult ze vaak buiten vele restaurants en een paar zijn in elke toeristische site voor een goede maatregel gegooid.

Vergeet niet, Koreaans zomers zijn zeer heet en een ontmoeting met zware regens van het regenseizoen, Mid-maart tot begin april is een goed moment om te bezoeken voor degenen die wensen om de kersenbloesems te zien. Voor de winter liefhebbers, Korea heeft vele skigebieden ideaal om te skiδn en snowboarden. Sommige resorts hebben ook spa's voor het hele gezin te genieten na een dag op de pistes.

Jeju Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hanil Express

918-31 Geonip-dong, Cheju, Jeju-do, South Korea

SeaWorld Express Ferries

918-31 Geonip-dong, Cheju, Jeju-do, South Korea

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen