Ithaki (Pisaetos) Ferry Port

kaart
 • Ithaki/Pisaetos
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ithaki/Pisaetos

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ithaki/Pisaetos
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Ithaki/Pisaetos
  Ontdek veerboten van en naar Ithaki/Pisaetos

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ithaki/Pisaetos Routes

 • Patras tot Pisaetos / Pisaetos tot Patras
  Levante Ferries beheert ferry overtochten op de route Patras - Pisaetos
  onregelmatige overtochten
  3 uur 40 min
 • Sami tot Pisaetos / Pisaetos tot Sami
  Levante Ferries beheert ferry overtochten op de route Sami - Pisaetos
  2-overtochten dagelijks
  20 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig en gemakkelijk om een goedkope veerboot van Ithaki (Pisaetos) naar Patras , Sami en nog veel meer van de Griekse eilanden.

Om alternatieve goedkope routes en diensten kunt u ofwel zoeken naar een specifieke ferry te boeken route motor, of u kunt vergelijken veerboot vinden deals tussen Griekenland en zijn vele eilanden met behulp van onze real-time vergelijking motor boven.

Ithaki (Pisaetos)

Pisaetos is een kleine haven in de westzijde van Ithaca, recht tegenover de zijde van Kefalonia. Het is zeer goed verbonden. Er zijn veerdiensten loopt van/naar Patras en Astakos evenals veerboten naar/van Sami, Kefalonia en Vasiliki Lefkada in de zomer. Het is een van 's werelds grootste natuurlijke havens. Het eiland Ithaka is ook bekend als Ithaka of Ithaki en wordt omringd door veel stranden met kristalhelder water

De functies van Ithaki (Pisaetos)

Het is gemakkelijk om Ithaki te krijgen ( Pisaetos). Er is een shuttle bus die Pisaetos verbindt met Vathi elke keer dat een veerboot komt of bladeren. Plus je kunt een bus van Vathi naar Kioni, Stavros en Frikes aan de noordzijde van Ithaca. Als alternatief kunt u altijd een taxi naar Ithaki verkennen.

Ithaki/Pisaetos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Levante Ferries

Ithaka Pisaetos Ferry Terminal, Pisaitos, , Ithaca, Ithaki, Greece, Greece