Isle of Man Steam Packet Vracht Veerboten

Isle of Man Steam Packet Vracht
kaart
 • Isle of Man Steam Packet Vracht
  Isle of Man Steam Packet Vracht

  Boek uw overtocht met Isle of Man Steam Packet Vracht

 • Isle of Man Steam Packet Vracht
  Isle of Man Steam Packet Vracht

  Boek uw overtocht met Isle of Man Steam Packet Vracht

 • Isle of Man Steam Packet Vracht
  Isle of Man Steam Packet Vracht

  Boek uw overtocht met Isle of Man Steam Packet Vracht

Boek een Goedkope Isle of Man Steam Packet Vracht ferry overtocht!

Hier vindt u informatie en prijzen op Isle of Man Steam Packet Vracht afvaarten. Boek een Isle of Man Steam Packet vracht ferry overtocht online in real time

.

Met Ferrysavers u kunt boeken Isle of Man Steam Packet vracht overtochten online, met behulp van de vracht boekingsmachine hierboven.

Isle of Steam Packet vracht routes:

 • Heysham - Isle of Man - Conventionele veerboot
 • Liverpool - Isle of Man - fastcraft (zomerseizoen);
 • Birkenhead - Isle of Man - coventional ferry (winterdienst)
 • Belfast - Isle of Man - fastcraft
 • Dublin - Isle of Man -. fastcraft

Isle of Man Steam Packet Company momenteel diensten aanbieden aan Douglas op het Isle of Man op de conventionele ferry, Ben-My-Chree en de fastcraft, Manannan

Isle of Man Steam Packet Vracht - Driver Information:

Ben-my-Chree het hele jaar geopend en biedt overtochten tussen Heysham en Douglas met een vaartijd van ongeveer 3HS en 30 minuten. Door de wintermaanden (half september tot eind maart) een weekend dienst is beschikbaar tussen Birkenhead & Douglas, de overtocht duurt ongeveer 4 uur 15 minuten.

De fastcraft, Manannan, biedt een zomer dienst tussen Liverpool en Douglas met een vaartijd van ongeveer 2 uur 45 min, evenals overtochten tussen Douglas en Dublin en Belfast. Vracht wordt beperkt op Manannan, de maximale voertuiglengte wezen 6.5m (voertuig en aanhanger 10m). Grotere voertuigen kunnen natuurlijk, reizen op Ben-my-Chree.

speciale tarieven voor bestelwagens (gedefinieerd als ten hoogste 2,5 m hoog en 6,5 m lang en met een brutogewicht van niet meer dan 2900 kg). Deze zijn te boeken online of u kunt ons bellen voor meer informatie.

Manannan biedt ruime accommodatie met een verscheidenheid aan zitjes, terwijl Ben-My-Chree biedt een ligplaats in een 4-persoons hut met een televisie en gratis thee en koffie te zetten (afhankelijk van beschikbaarheid). Upgrades naar private cabins beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Vrachtwagenchauffeurs zijn voorzien van maaltijdcheques die gebruikt kunnen worden in de cafΘs en bars.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Isle of Man Steam Packet Vracht Routes

  Reizen met een van?

  Met de Isle of Man Steam Packet Co, worden alle prive-gebruik bestelauto's van meer dan 6,5 m in de lengte of 2,5 m hoog moet worden geboekt als vracht. Als u een commerciδle goederen worden vervoerd of u nu reist voor commerciδle doeleinden moet u boeken als vracht, ongeacht de duur. Als je van onder 6,5 en onder 2,5 m hoog en je bent niet op reis voor commerciδle doeleinden, kunt u terecht op onze passagier Isle of Man Steam Packet Ferries .

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen