Islay Ferry

kaart
 • Ik slacht
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ik slacht

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ik slacht
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Ik slacht
  Ontdek veerboten van en naar Ik slacht

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope ferry naar Islay . Er zijn echter twee havens op het eiland: Port Askaig en Port Ellen. Wat poort die u reist van of naar, vind je de beste deal met Ferrysavers krijgen.

Gebruik het boekingsformulier hierboven om de meest recente informatie over goedkope Islay veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers vinden.

Over Islay

Islay, is een onderdeel van de Zuid-Hebriden. Het is beroemd om zijn 8 werken whisky distilleerderijen, wild levende dieren en schilderachtige platteland. Het eiland wordt ook wel de "de koningin van de Hebriden" genoemd. Als je je afvraagt, verklaar u het eiland "eye-la" in plaats van "eye-lay".

De meeste van de distiliiries - Bruichladdich, Bowmore, Laphroaig, Lagavulin, Caol Ila, Bunnahabhain en Ardbeg bieden reizen waar je in staat om een aantal van de producten te proeven en zelfs kopen tegen een gereduceerd tarief. Check out de respectievelijke websites van elke distilleerderij voor openingstijden en meer informatie.

Als u de actieve-type bent, kunt u ook deelnemen aan golfen, fietsen, vissen, paardrijden en hillwalking op het eiland. De zomer is ongetwijfeld de meest populaire periode om te bezoeken, maar het voorjaar is ook populair. Als gevolg van een eiland, het klimaat is vrij mild - Sneeuw is zelden gezien op zeeniveau en vorst zijn licht en van korte duur. Echter, het eiland winderig.

Met zoveel te zien en te doen op het eiland, een bezoek is echt de moeite waard, dus waarom niet uw bezoek vandaag boeken ?.

Ik slacht Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen