Iona Ferry Port

kaart
 • Iona
  Vergelijk tijden en prijzen voor Iona

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Iona
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Iona
  Ontdek veerboten van en naar Iona

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Hier, op Ferrysavers, we werken er hard aan om te kunnen u de beste keuze van de veerboot tarieven aan te bieden aan/uit Schotland.

gemakkelijk Je kunt goedkope ferry aanbiedingen naar/van Fionnphort met behulp van onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Iona

Iona is een klein eiland voor de zuidwestkust van Mull in de Binnen-Hebriden. Het is slechts 1,5 mijl breed en 3 mijl lang, met een bevolking van ongeveer 120 permanente bewoners. Ondanks dit, Iona heeft een speciaal plekje in het hart van vele mensen over de hele wereld. Het eiland is internationaal bekend als de bakermat van de Schotse christendom, dankzij de komst in AD563 van St Columba en zijn volgelingen. Zij gingen te helpen verspreiden de religie een groot deel van Schotland.

Het krijgen van/naar Iona

De veerboot voor Iona is Fionnphort op het eiland Mull en op 4 minuten rijden over de Sound of Iona. Voetgangers, tenzij u een inwoner op Iona of hebben een vergunning om uw auto over te nemen. Mocht de veerboot worden geannuleerd vanwege het weer dan zijn er goede B & amp;. B's in Fionnphort waar je kunt verblijven waar ze gratis parkeergelegenheid

Iona Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Isle of Iona, PA76 6SJ, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen