Interislander

Interislander

kaart
 • Interislander
  Interislander

  Boek uw overtocht met Interislander

 • Interislander
  Interislander

  Boek uw overtocht met Interislander

 • Interislander
  Interislander

  Boek uw overtocht met Interislander

Ophalen prijsopgave

Ferrysavers kunt u snel en gemakkelijk boek een goedkope Interislander ferry naar Nieuw-Zeeland. Met Interislander kunt u een veerboot naar Picton en Wellington .

Op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om uw Interislander ferry boeken met behulp van onze unieke prijsvergelijking engine, kunt u de best mogelijke deal op Interislander veerboten vinden.

Interislander hebben ferry routes uit Nieuw-Zeeland naar de havens van Picton en Wellington

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 45 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers dienen zich uiterlijk 60 minuten voor vertrek bij de incheckbalie te melden.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Interislander Routes

  Laatste prijzen

  Traject prijs Details tarief
  Wellington - Picton
  (Interislander)
  € 207
  • Geboekt: maandag 11 november 2019
  • Reizen: maandag 23 december 2019 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  Picton - Wellington
  (Interislander)
  € 541
  • Geboekt: dinsdag 3 december 2019
  • Reizen: zaterdag 4 januari 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 4

  Speciale aanbieding

  Interislander

  Interislander reist de Cook Strait tussen de Noord-en Zuid-eilanden van Nieuw-Zeeland en is een van de meest spectaculaire cruises in de wereld. De 92 km tocht tussen Wellington en Picton is één van Nieuw-Zeeland's meest iconische toeristische ervaringen.

  Interislander exploiteert drie schepen, die zowel passagiers en hun voertuigen: Arahura, Aratere, en Kaitaki . Allemaal bieden ze de vrijheid en het gemak van het verkennen van Nieuw-Zeeland over de weg. Het nemen van een voertuig op een Interislander ferry is zo simpel als het parkeren - gewoon rijden op en wegrijden. Evenmin passagiers met voertuigen hebben regels voor bagage. Het aanbieden van maximaal 11 afvaarten per dag, Interislander passagiers hebben ook het gemak van een ruime keuze aan reistijden.

  Tijdens uw Interislander reis, maak een wandeling op het dek, genieten van een maaltijd, een drankje, of zelfs de vangst van de nieuwste film release. Of, natuurlijk, eenvoudig worden onder de indruk van het adembenemende uitzicht.

  Video

  Interislander YouTube Video