Ile Rousse Ferry Nice

kaart
 • Ile Rousse naar Nice
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ile Rousse naar Nice

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ile Rousse naar Nice
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • onregelmatige overtochten
  4 uur 25 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Ile Rousse - Marseille
  3 overtochten per week
  10 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • Ile Rousse - Toulon
  2 overtochten per week
  6 uur 15 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Ile Rousse naar Nice veerboten hier met Ferrysavers. De Ile Rousse naar Nice ferry route wordt uitsluitend bediend door Corsica-Sardinia Ferries biedt een nuttig verbinding van Corsica naar Frankrijk. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor Ile Rousse naar Nice te vergelijken met helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Ile Rousse naar Marseille en Ile Rousse naar Toulon te helpen je aankomt in Frankrijk ontspannen en verfrist, wetende je kreeg een goede deal.

Ile Rousse naar Nice ferries met Corsica-Sardinia Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Corsica-Sardinia Ferries en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Ile Rousse en Nice.

Speciale aanbieding

Ile Rousse Informatie

Ile Rousse ferry haven is onderdeel van L'Ile-Rousse (bekend als "Isula Rossa" in Corsicaanse), een gemeente in Haute-Corse, Corsica. Ile Rousse is populair gebleken bij toeristen dankzij de mooie witte stranden, zijn uitzonderlijke klimaat, en een overvloed aan bars en restaurants.

L'Ile Rousse is een populaire bestemming voor Engels toeristen en de perfecte bestemming voor familie vakantie. Het heeft een prachtig witte zandstranden en vele bars en restaurants.


Nice Information

Nice veerhaven is de ideale uitvalsbasis naar Corsica en L'Ile Rousse te bereiken. Mooie haven ligt dicht bij het centrum van de stad.

Nice heeft een mediterraan klimaat met zacht en zonnig weer het hele jaar en is een belangrijke badplaats aan de Franse Rivièra. Als je gaat naar Nice en je wilt wat typische gerechten te proeven, kunt u vragen om pissaladière, een taart met uien en ansjovis plakken; of een socca, een soort pannenkoek gemaakt van kikkererwtenbloem. Naast de culinaire aanbod, Nice is de apothesis van de zomervakantie. Zonovergoten stranden, trendy bars en restaurants, boetiekjes en outdoor markten, watersporten en culturele attracties en vriendelijke bevolking