Ile Rousse Ferry Nice

kaart
  • Ile Rousse naar Nice
    Vergelijk tijden en prijzen voor Ile Rousse naar Nice

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Ile Rousse naar Nice
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Speciale aanbieding

Ile Rousse Informatie

Ile Rousse ferry haven is onderdeel van L'Ile-Rousse (bekend als "Isula Rossa" in Corsicaanse), een gemeente in Haute-Corse, Corsica. Ile Rousse is populair gebleken bij toeristen dankzij de mooie witte stranden, zijn uitzonderlijke klimaat, en een overvloed aan bars en restaurants.

L'Ile Rousse is een populaire bestemming voor Engels toeristen en de perfecte bestemming voor familie vakantie. Het heeft een prachtig witte zandstranden en vele bars en restaurants.


Nice Information

Nice veerhaven is de ideale uitvalsbasis naar Corsica en L'Ile Rousse te bereiken. Mooie haven ligt dicht bij het centrum van de stad.

Nice heeft een mediterraan klimaat met zacht en zonnig weer het hele jaar en is een belangrijke badplaats aan de Franse RiviΦra. Als je gaat naar Nice en je wilt wat typische gerechten te proeven, kunt u vragen om pissaladiΦre, een taart met uien en ansjovis plakken; of een socca, een soort pannenkoek gemaakt van kikkererwtenbloem. Naast de culinaire aanbod, Nice is de apothesis van de zomervakantie. Zonovergoten stranden, trendy bars en restaurants, boetiekjes en outdoor markten, watersporten en culturele attracties en vriendelijke bevolking

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen