Igoumenitsa Brindisi Veerboot

kaart
 • Igoumenitsa naar Brindisi
  Vergelijk tijden en prijzen voor Igoumenitsa naar Brindisi

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Igoumenitsa naar Brindisi
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  9 uur
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  7 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Igoemenitsa - Bari
  1-overtochten dagelijks
  11 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • Patras - Bari
  6 overtochten per week
  15 uur
  Geef prijs aan
 • Patras - Brindisi
  2 overtochten per week
  17 uur
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Igoumenitsa naar Brindisi ferries hier met Ferrysavers. De Igoumenitsa naar Brindisi ferry route wordt beheerd door 2 ferrymaatschappijen, European Seaways en Grimaldi Lines biedt een nuttig verbinding van Griekenland naar Italië. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Igoumenitsa naar Brindisi te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Igoumenitsa naar Bari, Patras-Bari en Patras naar Brindisi te helpen je aankomt in Italië ontspannen en verfrist, voelen dat u kreeg een goede deal.

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Igoumenitsa naar Brindisi ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor European Seaways en Grimaldi Lines en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Igoumenitsa en Brindisi.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Igoemenitsa - Brindisi

  Auto + 3
  Reizen: maandag 10 augustus 2020
  vanaf: € 1.025
  Grimaldi Lines
 • Igoemenitsa - Brindisi

  Voetpassagier + 3
  Reizen: zaterdag 29 augustus 2020
  vanaf: € 167
  European Seaways

Speciale aanbieding

Igoumenitsa Informatie

Igoumenitsa haven ligt in een klein en heel pittoresk stadje gelegen ten oosten van Corfu, op Igoumenitsas Bay in het noord-west Griekenland in de provincie Epirus. Igoumenitsa haven een belangrijke ferry terminal en een toeristisch centrum; Het is een van de toegangspoorten van Griekenland naar West-Europa, en een belangrijke pleisterplaats voor Adriatic zeeverkeer

Igoumenitsa heeft vele natuurlijke attracties.; mooie stranden en bergen rond de stad waardoor een groot scala aan activiteiten in de buitenlucht. Igoumenitsa is ook een belangrijk historisch centrum en was een van de belangrijkste steden van het koninkrijk van Thesprotis tijdens de 4e eeuw voor Christus, kunnen veel overblijfselen nog steeds te vinden rond de stad.

De nieuwe haven van Igoumenitsa werd gevonden in 2003, is het een van de belangrijkste havens in Griekenland. Ferries op weg naar Corfu Paxi, Patra, Ancona, Bari, Brindisi en Venetië vertrekken op deze poort en sluit Griekenland en Italië met frequente ferry routes. U bent in staat om Igoumenitsa te bereiken met behulp van de suburbane (KTEL) bussen van Griekenland. Het busstation ligt naast de haven van Igoumenitsa. In het geval dat u uw eigen auto, dan kunt u Egnatia Road en stap uit bij Igoumenitsa nemen. Reizen van en naar Igoumenitsa met de veerboot is erg makkelijk als je een ruime keuze aan diensten op deze route kunt vinden.


Brindisi Information

Brindisi ferry poort bevindt zich aan de zuidelijke einde van de prachtige Adriatische kust van Italië, in de regio Apulië (Puglia in het Italiaans). Brindisi is altijd een drukke stad van belang door de geschiedenis als gevolg van de natuurlijke haven. De voordelige positie van de haven heeft ertoe geleid dat Brindisi haven, in een belangrijke haven dat het vervoer en vracht links legt naar bestemmingen in Griekenland en over de hele wereld heeft ontwikkeld.

In de loop der jaren Brindisi heeft veel geleden door verschillende invasies en is meerdere malen bezet. Ondanks de schade die de stad werd altijd snel herbouwd en de historische gebouwen gerestaureerd, met velen van hen open voor het publiek, de meest populaire van deze zijn de gotische gestileerde kerk van Santa Maria del Casale, en de Aragonese Castle.