Huelva Ferry Port

kaart
 • Huelva
  Vergelijk tijden en prijzen voor Huelva

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Huelva
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Huelva
  Ontdek veerboten van en naar Huelva

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Huelva Routes

Speciale aanbieding

Ferrysavers u kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van de haven van Huelva naar Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife en vergelijk de prijzen voor veerdiensten naar Marokko en Spanje met behulp van boven onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje te vinden overtocht.

Huelva havenfaciliteiten

De haven van Huelva is een zeer kleine haven in Spanje. Het is gelegen in het zuidwesten van Spanje. Het is verdeeld in twee gebieden: de achterhaven (in de stad) en de buitenste poort (de belangrijkste). Inner Port (een werf). Gebouwd in 1972, de Oost-Wharf, vervangen geconstrueerd havenfaciliteiten van mindere kwaliteit tussen 1900 en 1910. Op dit moment is de werf gebruikt voor kleinere verkeer inclusief toeristische boten.

Outer Port (zes werven). Werd gebouwd te beginnen in 1965, in het zuiden van de rivier Tinto. De veerhaven bevindt zich in het Exterior Port (Puerto Exterior). Er is een gratis busdienst die u van het Exterior Port naar Huelva centrum van de stad bij aankomst zal nemen, en van Huelva naar de Buitenkant Poort voor het vertrek.

Het vertrek van de bus van het dok naar de stad is op vrijdag toen de veerboot aankomt, en het vertrek van de stad naar het dock is op zaterdag om 11:00 vanaf de Huelva busstation, perron nummer 23.

de functies van Huelva

Huelva is zeer goed verbonden met de rest van Spanje. Het is slechts een uur rijden van Sevilla via de snelweg A-49.

Huelva Kaart

Bekijk map

Havenadres

Naviera Armas

Polígono Industrial Puerto Exterior, Muelle sur s/n , Palos de la Frontera, Huelva 21001, Spain