Hoverspeed

Hoverspeed
kaart
 • Hoverspeed
  Hoverspeed

  Boek uw overtocht met Hoverspeed

 • Hoverspeed
  Hoverspeed

  Boek uw overtocht met Hoverspeed

 • Hoverspeed
  Hoverspeed

  Boek uw overtocht met Hoverspeed

Hoverspeed exploiteerde een veerdienst tussen Engeland en Frankrijk, die de havens van Dover en Calais . Ze gestaakt in november 2005 na jaren van verliezen als gevolg van de sterke concurrentie van andere operatoren en de Kanaaltunnel.

Met Ferrysavers kunt u een goedkope veerboot tussen Dover en Calais met P&O Ferries en DFDS Seaways . Voor alle koopje veerboten tussen Engeland en Frankrijk gebruik maken van de real-time vergelijking motor boven waar u kunt veerboten route, tijd en operator te vergelijken met het oog op de perfecte ferry deal voor uw reis te vinden.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Hoverspeed Routes

  Hoverspeed

  Hoverspeed waren pioniers van de hoge snelheid kruisingen lang voordat de Kanaaltunnel verscheen. Gevormd in 1981 na de fusie van de twee bedrijven, Seaspeed en Hoverlloyd, Hoverspeed liep oorspronkelijk een vloot van zes hovercraft.

  In 1990 begon Hoverspeed ook de bediening van de 's werelds eerste voertuig dat catamaran en vanaf dat moment tot de sluiting van het bedrijf dat ze onderhouden een vloot van indrukwekkende catamarans en SuperSeacats. stijlvolle ziet er goed uit De SuperSeacat werden gevormd door Sergio Farina, het ontwerp bedrijf dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen van veel van Ferrari en producten van Alfa Romeo's. Hoverspeed's catamarans maken het Dover naar Calais reis in minder dan een uur, die een indrukwekkend snelle en comfortabele manier om het Kanaal over te steken.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen