Heysham Ferry Port

kaart
 • Heysham
  Vergelijk tijden en prijzen voor Heysham

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Heysham
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Heysham
  Ontdek veerboten van en naar Heysham

  Vind de beste tarieven op AFerry

Heysham Routes

 • Douglas tot Heysham / Heysham tot Douglas
  1-overtochten dagelijks
  2 uur 15 min

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope Heysham veerboot naar het Isle of Man met Ferrysavers, met inbegrip van veerboten naar Douglas , of u kunt ferry prijzen te vergelijken op verschillende ferry maatschappijen, tijd met behulp van onze prijsvergelijking motor boven.

met Ferrysavers kunt u snel en veilig een Heysham ferry naar Douglas boekt met de Isle of Man Steam Packet Company . Vind de meest recente informatie over goedkope Heysham veerboten naar de Isle of Man, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Heysham is een grote ribben dorp in Lancashire aan de westkust van Engeland. Heysham is een uitstekende locatie voor bezoekers om te beginnen als ze willen van Engeland west kust te verkennen met de kustplaats gebied van Morecambe Bay op slechts een klein eindje rijden. De historische en opmerkelijke stad Lancaster is ook slechts een klein eindje verderop langs de A683, en de bezoekers zullen tal van prachtige dingen om hen te vermaken. Bezoekers zullen ook vele attracties in en rond de stad zelf, zoals de ru∩nes van de oude kapel van St. Patrick en de Barrows zich op de Lancashire Downs.

Heysham Kaart

Bekijk map

Havenadres

Isle of Man Steam Packet

Passenger Terminal, South Quay, Heysham, Lancashire, LA3 2XE, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen