Heraklion Santorini Ferry

kaart
 • Heraklion naar Santorini
  Vergelijk tijden en prijzen voor Heraklion naar Santorini

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Heraklion naar Santorini
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • Aegeon Pelagos beheert ferry overtochten op de route Iraklion - Santorini
  1 overtochten per week
  6 uur 10 min
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  1 uur 45 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Heraklion naar Santorini ferries hier met Ferrysavers. De Heraklion naar Santorini ferry route wordt bediend door 4 ferrymaatschappijen:

 • Golden Star Ferries
 • Hellenic Seaways
 • Minoan Lines
 • Sea Jets

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Heraklion naar Santorini ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor bedrijven als Golden Star Ferries en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Heraklion en het eiland Santorini.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Iraklion - Santorini

  Voetpassagier + 1
  Reizen: woensdag 22 juli 2020
  vanaf: € 69
  Sea Jets

Speciale aanbieding

Heraklion Information

Heraklion is de grootste stad en de hoofdstad van Kreta. Heraklion biedt een schat aan activiteiten en locaties te ontdekken: de indrukwekkende ruïnes van Knossos zijn in de buurt van het centrum van de stad, de Venetiaanse vesting van Rocca al Mare in de binnenhaven, Heraklion Archeologisch Museum, het Historisch Museum van Kreta, het Water City en Aqua plus waterparken en het strand Amoudara zijn enkele van de beste attracties in Heraklion.


Santorini Informatie

Santorini de veerhaven ligt ten oosten van het eiland van Thira, de de grootste van de archipel van vulkanische eilanden die deel uitmaken van Santorini, in de stad Ormos Athinios. Er zijn bussen van de haven naar bijna alle andere gebieden van het eiland, dus reizen rond Santorini is relatief eenvoudig. De grootste stad op het eiland, Fira (of Thira), is ongeveer 3 mijl afstand en een heerlijke plek om te verblijven of een bezoek brengen.

Santorini is een cirkelvormige archipel van vulkanische eilanden met een reputatie voor spectaculaire schoonheid en een dynamische nachtleven. Er zijn ook vele prachtige stranden met een perfecte gouden zand en zelfs een aantal unieke stranden met zwart of rood zand die bijna exclusief voor het eiland zijn. De stranden zijn ook zeer geschikt voor de vele strandfeesten die plaatsvinden in de nacht, evenals snorkelen met de ongelooflijke Griekse zeeleven en rond oude scheepswrakken uit van de kusten.