Hellenic Seaways

Hellenic Seaways
kaart
 • Hellenic Seaways
  Hellenic Seaways

  Boek uw overtocht met Hellenic Seaways

 • Hellenic Seaways
  Hellenic Seaways

  Boek uw overtocht met Hellenic Seaways

 • Hellenic Seaways
  Hellenic Seaways

  Boek uw overtocht met Hellenic Seaways

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boek een goedkope Hellenic Seaways veerboot naar Griekenland en de Griekse eilanden (de Cycladen, de Dodekanesos en Kreta).

Bij Ferrysavers je kunt stevig boek een Hellenic Seaways oversteken met behulp van onze real-time vergelijking engine bovenstaande, kunt u de goedkoopste prijzen van operator, route en de tijd te vergelijken. Deze pagina kan u helpen om informatie over Hellenic Seaways veerboten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven te vinden.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers 60 minuten voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Hellenic Seaways Routes

  Hellenic Seaways

  Hellenic Seaways vloot bestaat momenteel uit 34 schepen. 15 conventionele veerboten en 19 hogesnelheidsschepen. Hellenic Seaways' vloot van snelle schepen, Highspeed nummers 4-5 en de Hellenic Wind in staat zijn om reistijden ten opzichte van conventionele veerboten verminderen tot 50%.

  Hellenic Seaways' vloot van 10 conventionele veerboten niet alleen helpen het toerisme in de Griekse eilanden, maar zijn ook van essentieel belang voor de economie van de eilanden te gaan tot meer dan 25 poorten. Naast een scala van hutten, de veerboten bieden de nieuwste functies, zoals restaurants, winkels en zon-decks. Sommige veerboten hebben ook zwembaden die gebruikt kunnen worden in de zomermaanden. Deze moderne schepen kunnen meestal ook dragen voertuigen en vervoeren tussen ongeveer 1.300 en 1.900 passagiers.

  Wanneer u een reis op elke route Hellenic Seaways, zeker een prachtige reis met deze populaire en bekende ferrymaatschappij heb je bent.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen