Hanko Ferry Port

kaart
 • Hanko
  Vergelijk tijden en prijzen voor Hanko

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Hanko
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Hanko
  Ontdek veerboten van en naar Hanko

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Hanko veerboten boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Wanneer u echter Ferrysavers je kunt goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen havens van Helsinki of Turku , en kan de prijzen van de veerboten te vergelijken met Finland, Demark, Zweden en Duitsland met behulp van boven onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Het hotel ligt aan de zuidkust van Finland, Hanko is een prachtige archipel met een prachtig uitzicht en een ontspannen, rustige sfeer. De stad is populair in de zomer als gevolg van deze, en er zijn nu een aantal fantastische restaurants en winkels rond de pittoreske jachthaven. Zelfs in de zomermaanden is het nog steeds erg ontspannend, vooral langs de 30 km van bijna ongerepte zandstranden, waaronder staan de prachtige villa's die werden gemaakt voor een bezoek aan royals uit Rusland vele decennia geleden.

Als u een bezoek in begin juli, kunt u in staat om de jaarlijkse Hangon Regatta zeilrace, waar bijna de gehele Hanko naar beneden komen om te kijken of ondersteuning te vangen. Er is ook een natuurgebied aan de rand van de stad, Uddskatan, waar u rondleiding sterk aanbevolen en ongelooflijk interessant.

Hanko Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen