Hakodate Ferry

kaart
 • Hakodate
  Vergelijk tijden en prijzen voor Hakodate

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Hakodate
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Hakodate
  Ontdek veerboten van en naar Hakodate

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot naar Hakodate vanaf Aomori en Oma hier bij Ferrysavers. Op deze pagina kunt u veilig boek een veerboot van Hakodate, in Hokkaido, met de ferrymaatschappij Tsugaru Kaikyo Ferry. Hakodate is een populaire toegangspunt voor Hokkaido voor mensen die reizen vanuit Aomori en Japan.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Hakodate veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers. Snel te vergelijken Hakodate veerboten naar Aomori en Oma.

Hakodate veerboten met Tsugaru Kaikyo Ferry staan bekend om moderne faciliteiten en een hoog niveau van dienstverlening, zodat u het gevoel dat uw vakantie is de tweede begonnen u aan boord stapt.

Hakodate Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tsugaru Kaikyo Ferry

Hakodate ferry terminal, 041-0821 Hokkaido, Hakodateshi, Minatocho 3-19-2, Japan