Granville Ferry Port

kaart
 • Granville
  Vergelijk tijden en prijzen voor Granville

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Granville
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Granville
  Ontdek veerboten van en naar Granville

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Granville is een bruisende badplaats gebouwd op een rotsachtige landtong op de verre oostelijke punt van de Mont-Saint-Michel. Granville is een drukke vissershaven en staat bekend om de kwaliteit lokale zeevruchten. Veerboten van Granville poort kan gemakkelijk worden geboekt via Ferrysavers.

De functies van Granville

Met de auto:

Vanuit Parijs, Carteret is 3 en een half uur rijden via de snelweg A13/E05, ook wel bekend als Autoroute de Normandie. Van Rennes, Carteret is 1 en een half uur rijden via de snelweg A84/E03, ook bekend als Autoroute des Estuaires, gevolgd door de D973

Met de trein:.

treinstation van Granville is een 3 uur met de trein van Parijs Montparnasse.


Over Granville

Proud lokale bevolking willen noemen Granville het "Monaco van het Noorden" voor zijn zeewater therapie centrum en het casino, een zeldzaamheid in Normandiδ. Granieten huizen cluster rond de kerk in de Vieille Ville, en onder de haven is vol van werken boten. Vanaf de wallen zijn er een mooi uitzicht op het Engels Kanaal; catamarans wind naar Jersey en de Iles Chausey per dag in de zomer. Drive een paar mijl van de kust naar zandstranden en een uitzicht op de verre Mont-St-Michel vinden. The Grand Pardon des Corporations de la Mer, een pardon (religieuze festival) gewijd aan de zee, wordt gevierd in Granville op de laatste zondag van juli met een militaire parade, een regatta en platefuls van schelpdieren.

Granville is de geboorteplaats van de iconische mode-ontwerper Christian Dior. Zijn villa is open voor het publiek met een aangesloten museum, dat is een geliefde plek om te bezoeken voor elke toerist. Granville is ook de thuisbasis van de grootste carnaval in Normandiδ, dat in februari plaatsvindt.

Granville Kaart

Bekijk map

Havenadres

Manche Iles Express

Gare Maritime, Rue des Isles, 50400 Granville, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen