Gourock Ferry Port

kaart
 • Gourock
  Vergelijk tijden en prijzen voor Gourock

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Gourock
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Gourock
  Ontdek veerboten van en naar Gourock

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Hier, op Ferrysavers, we werken er hard aan om te kunnen u de beste keuze van de veerboot tarieven aan te bieden aan/uit Schotland.

gemakkelijk Je kunt goedkope ferry aanbiedingen naar/van Gourock met behulp van onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Gourock

Gourock ligt op 7 mijl ten westen van Greenock en 26 mijl ten westen van Glasgow op het einde van de bank waar de rivier de Clyde voldoet aan de zee. Het ligt aan de zuidelijke oever van de Firth of Clyde ongeveer drie mijl ten westen van Greenock. Het wraps rond Kempock Point, dat uitsteekt in de Firth tussen Gourock Bay en West Bay. Beide zijden van de stad klim naar de top van de Tower Hill, die een weids uitzicht over de Firth of Clyde commando's naar de bergen.

Het krijgen van/naar Gourock

Vandaag Gourock is het hoofdkwartier van de Caledonian MacBrayne ferry bedrijf. belangrijkste kade Gourock is ook het eindpunt van de passagier-only ferry die de stad met Kilcreggan. Het opereert aansluitend auto veerdiensten naar Dunoon en passagiersschepen koppeling met Helensburgh en Kilcreggan.

Gourock Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Ferry Terminal, Gourock, PA19 1QP , Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen