Fiumicino Ferry Port

kaart
 • Fiumicino
  Vergelijk tijden en prijzen voor Fiumicino

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Fiumicino
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Fiumicino
  Ontdek veerboten van en naar Fiumicino

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Fiumicino ferries boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Wanneer u echter Ferrysavers je kunt goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen Italiaanse havens van Civitavecchia , Livorno of Napels , en kan de prijzen van de veerboten naar Italiδ en Sardiniδ met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator te vergelijken met uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Bekend als het weekend get-away voor honderden mensen die in Rome woont, Fiumicino is een grote vissersdorp aan de Tyrreense Zee en is vooral bekend om zijn unieke zwarte zandstranden, vriendelijke sfeer en geweldige visrestaurants langs de haven . Vanwege de nabijheid van Rome, is het gemakkelijk om een dagtocht naar de Italiaanse hoofdstad te nemen en zie de wereldberoemde Collosseum, de ongelooflijke Forum en de interessante en spannende winkels en restaurants die de Italiaanse straten lijn.

Fiumicino Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen