Fionnphort Ferry Port

kaart
 • Fionnphort
  Vergelijk tijden en prijzen voor Fionnphort

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Fionnphort
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Fionnphort
  Ontdek veerboten van en naar Fionnphort

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Hier, op Ferrysavers, we werken er hard aan om te kunnen u de beste keuze van de veerboot tarieven aan te bieden aan/uit Schotland.

gemakkelijk Je kunt goedkope ferry aanbiedingen naar/van Fionnphort met behulp van onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Fionnphort

De laatste dorp direct aan het einde van de weg is Fionnphort dat is de plek om de ferry naar Iona te vangen. Fionnphort heeft bed and breakfasts en een klein restaurant en een cafΘ, evenals een zeer goed gevulde winkel/cadeauwinkel/hardware winkel en ATM. De vissersvloot land de meeste dagen neer op de pier waar hun vangst van krabben en kreeften in grote vrachtwagens voorafgaand aan hun reis naar het continent worden geladen.

Het krijgen van/naar Fionnphort

veerboot voor Iona is Fionnphort op het eiland Mull en op 4 minuten rijden over de Sound of Iona. Voetgangers, tenzij u een inwoner op Iona of hebben een vergunning om uw auto over te nemen. Mocht de veerboot worden geannuleerd vanwege het weer dan zijn er goede B & amp;. B's in Fionnphort waar je kunt verblijven waar ze gratis parkeergelegenheid

Fionnphort Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Fionnphort, Isle of Mull, PA66 6BL, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen