Fethiye Ferry Port

kaart
 • Fethiye
  Vergelijk tijden en prijzen voor Fethiye

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Fethiye
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Fethiye
  Ontdek veerboten van en naar Fethiye

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers kunt u gemakkelijk reserveer uw ideale goedkope Fethiye veerboot naar Rhodes en Datca of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten naar Griekenland of Turkije.

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Fethiye veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Speciale aanbieding

Over Fethiye

De haven van Fethiye is een zeer kleine haven in Turkije. De kade wordt geconfronteerd met schaduwrijke theetuinen en aan de overkant van de straat van de kade is winkelwijk van de oude stad. In de buurt van het centrum, is een levendige markt dag elke dinsdag. geschiedenis van Fethiye is zo oud als de Trojaanse oorlog: in legende werd de stad gesticht door Telmessos, de zoon van Apollo en de dochter van Antenor. Een Romeinse theater ligt net aan de haven, een Byzantijns kasteel zit de stad vanaf een heuvel en op de klif gezichten rond de stad zijn er Lycische rotsgraven van de tempel vorm. Fethiye is een ideale plek om uw reis te beginnen vanwege de centrale ligging langs de Lycische kust.

Fethiye Kaart

Bekijk map

Havenadres