Verken New Zealand

Verken New Zealand
kaart
 • Verken New Zealand
  Verken New Zealand

  Boek uw overtocht met Verken New Zealand

 • Verken New Zealand
  Verken New Zealand

  Boek uw overtocht met Verken New Zealand

 • Verken New Zealand
  Verken New Zealand

  Boek uw overtocht met Verken New Zealand

Vind uw ideale goedkope Verken New Zealand veerboot naar Auckland of Waiheke/Matiatia Wharf met Ferrysavers. Gebruik de real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar goedkope veerboten in Nieuw-Zeeland.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Verken New Zealand veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Overzicht

Check-in informatie

Check in is ten minste 20 minuten voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Verken New Zealand Routes

  Over Ontdek Nieuw-Zeeland

  In de vroege dagen om naar Nieuw-Zeeland was zo veel van een avontuur als de ervaring toen je aankwam. Gelukkig is het vandaag de dag heel anders. om naar Nieuw-Zeeland kan niet eenvoudiger deze dagen. Met de keuze uit verschillende internationale vluchten kunt u gemakkelijk naar Auckland, de grootste stad van Nieuw-Zeeland in de buurt van de top van de North Island. Huishoudelijke diensten verbinden de luchthaven van Auckland met kleinere luchthavens in het hele land en varen is een andere populaire manier om en rond Nieuw-Zeeland te krijgen, verken de schoonheid van het land.

  Aan boord Verken New Zealand Ferries

  De Explore New Zealand veerboten zijn modern en zeer comfortabel. Aan boord vindt u koffie- en theefaciliteiten, als je iets meer voldoende nodig - er is een cafe/restaurant waar u goede kwaliteit eten plus een selectie van Nieuw-Zeeland bier en wijn kunt vinden. De sanitaire voorzieningen zijn ook beschikbaar. Is er momenteel geen internet beschikbaar aan boord van Explore.

  Waar doen Verkennen diensten afwijken van

  • Auckland - Pier 3D, Auckland Ferry Terminal
  • Waiheke - Gate 2 Matiatia Wharf , Waiheke

  op reis met de veerboot met uw huisdier

  Huisdieren en geleidehonden kan worden toegestaan om gratis te reizen op onze service aan Waiheke naar het oordeel van de Skipper. Gelieve te adviseren op het moment van boeking. Honden en andere kleine huisdieren moeten te allen tijde aangelijnd of in een geschikte carry kooi, en onder de controle van de eigenaar, die de instructies van de bemanning moet volgen.

  Huisdieren zijn niet toegestaan binnen het vat lager cabine, tenzij in de juiste carry kooien. Huisdieren zijn toegestaan onder controle aangelijnd in de bovenste cabine. Als u de instructies te volgen zal de hond betekenen of huisdier zal niet worden toegestaan om te reizen. Eigenaren nodig zal zijn om schoon te maken geen rotzooi die hun huisdieren te maken.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen