Eurotunnel Vracht

Eurotunnel Vracht
kaart
 • Eurotunnel Vracht
  Eurotunnel Vracht

  Boek uw overtocht met Eurotunnel Vracht

 • Eurotunnel Vracht
  Eurotunnel Vracht

  Boek uw overtocht met Eurotunnel Vracht

 • Eurotunnel Vracht
  Eurotunnel Vracht

  Boek uw overtocht met Eurotunnel Vracht

Boek een goedkope Eurotunnel Vracht Crossing!

Hier vindt u informatie en prijzen op Eurotunnel Vracht kruisingen. Boek een Eurotunnel Vracht online kruising met real time

. .

Met Ferrysavers.com kunt u online boekt Eurotunnel vracht kruisingen, met behulp van de vracht booking engine boven

Eurotunnel Freight Services:

Eurotunnel beheert een vloot van 19 vracht naar de luchthaven en is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Elke shuttle vracht vervoert tot 32 vrachtwagens en een snelheid van 140 kilometer per uur, duurt het slechts 35 minuten om het Kanaal over te steken.

Beide terminals zijn gelegen naast de snelweg netwerken, de M20 bij Folkestone en de A16 en A26 snelwegen in Calais de betekenis van een snelweg naar reistijd van slechts 90 minuten mortorway!

met snelle, freuqent kruisingen, speciale toegang tot beide terminals (gescheiden van passagiers) en snel automtic inchecken, Eurotunnel biedt de snelste manier om kruisen het Kanaal in een vrachtwagen!

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Eurotunnel Vracht Routes

  Eurotunnel Vracht - Driver Information:

  Selecteer de datum van uw reis online. Automobilisten zullen worden uitgegeven met een OPEN TICKET betekent dat u reist op de eerste mogelijke vertrek en na aankomst op de terminal.

  In Folkestone, de Freight Drivers Center biedt 24/7 service-informatie. Klanten kunnen het Eurovignet kopen of men geld wisselen bij de wisselkantoren (Travelex).

  In Calais, een cafetaria en biedt warme maaltijden en snacks. Een tankstation, een winkel en wasruimte faciliteiten zijn ook beschikbaar voor pre-check-in. Aan boord drivers worden genomen om een van airconditioning voorzien `Club Car', waar ze comfortabel kunnen ontspannen tijdens de oversteek. Warme en koude dranken en snacks zijn verkrijgbaar aan boord.

  Als alle controles voor vertrek worden uitgevoerd, bij aankomst kunt u terugkeren naar uw voertuig en uitgang direct op de snelweg.

  Reist u met een van?

  Met Eurotunnel, alle prive-gebruik bestelauto's die goederen vervoeren van meer dan 3 kubieke meter in volume (vergelijkbaar in volume de bagageruimte van een groot gezin stationcar), moet worden geboekt als vracht. Als u een commerciδle goederen worden vervoerd moet u boeken als vracht, ongeacht de grootte. Als je bij je hebt enige private goederen minder dan 3 kubieke meter, kunt u terecht op onze passagier website Eurotunnel .

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen