Erturk Lines

Erturk Lines
kaart
 • Erturk Lines
  Erturk Lines

  Boek uw overtocht met Erturk Lines

 • Erturk Lines
  Erturk Lines

  Boek uw overtocht met Erturk Lines

 • Erturk Lines
  Erturk Lines

  Boek uw overtocht met Erturk Lines

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Verblijf in een goedkoop Erturk Lines veerboot naar Turkije of Griekenland met Ferrysavers. Met behulp van Ferrysavers kunt u een ferry reserveren om href="chios.htm"> en Cesme .

Met Ferrysavers u kunnen veilig boekt een Erturk Lines ferry een specifieke route door, of de prijzen te vergelijken met behulp van onze real-time vergelijking motor. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over Erturk Lines veerboten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

 • Erturk loopt een dienst tussen Cesme in Turkije en het Griekse eiland Chios

Overzicht

Check-in informatie

Check-in sluit een uur voor het geplande vertrek

routes:
2
Kortste oversteek:
Cesme - Chios
20 min
Meest populaire route:

Erturk Lines Routes

 • Cesme tot Chios / Chios tot Cesme
  3 overtochten per week
  20 min

Speciale aanbieding

Erturk lijnen

Erturk Lines is een Turkse operator, het verstrekken van goedkope, maar luxe, veerdiensten tussen Turkije en de Griekse Dodekanesos.

Erturks schepen bieden een comfortabele en snelle manier om te reizen tussen Turkije en Griekenland en bieden een breed scala aan faciliteiten. U kunt reizen als voetganger of neem uw auto met u.

Video

Erturk Lines YouTube Video