Eriskay Ferry Port

kaart
 • Eriskay
  Vergelijk tijden en prijzen voor Eriskay

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Eriskay
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Eriskay
  Ontdek veerboten van en naar Eriskay

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Eriskay veerboten boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Wanneer u echter Ferrysavers je kunt goedkope ferry aanbiedingen en vergelijk de prijzen van de veerboten in Schotland en de eilanden met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Speciale aanbieding

De prachtige stad Eriskay is vol van natuurlijke wonder; van het witte zandstranden op de weelderige, groene heuvels, Eriskay is de plek om te gaan voor ontspanning perfectie in een perfecte setting. Eriskay haven ligt vlak bij de basisvoorzieningen, maar ook als de buurt van een auto en fietsverhuur stopcontact, zodat u heel eenvoudig kunt reizen rond het eiland. Evenals dit, is er een kleine taxi service die u kunt nemen van de haven van Eriskay om overal in de stad.

Eriskay Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Ferry Terminal, Eriskay, HS8 5JN, Scotland