Eigg Ferry Port

kaart
 • Eigg
  Vergelijk tijden en prijzen voor Eigg

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Eigg
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Eigg
  Ontdek veerboten van en naar Eigg

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Hier, op Ferrysavers, we werken er hard aan om te kunnen u de beste keuze van de veerboot tarieven aan te bieden aan/uit Schotland.

gemakkelijk Je kunt goedkope ferry aanbiedingen naar/van Largs met behulp van onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Eigg

Het Isle of Eigg is de tweede grootste en meest bevolkte van de mooie kleine eilanden. U kunt Eigg's meest onderscheidende kenmerk is de stortsteen piek van de Sgurr niet missen, als je aanpak op de veerboot.

Het krijgen van/naar Eigg

Er zijn een paar prive-ligplaatsen die laat beperkte ruimte voor het verankeren, zodat een struikelen lijn is niet een slecht idee. Het springtij sets vrij sterk via dit kanaal. Bij het naderen van de noord-oost, aanpak tussen de twee nieuwe (en branden) zitstokken, en houd open water tussen Castle Island en Galmisdale punt voorsprong op jou. Dit houdt je in het diepste deel van het kanaal, dat is op zijn minst diepe net ten zuiden van de haven kant baars. Als u vanuit het zuiden, vrij blijven van de zuidelijke oever van het kasteel eiland, zoals het rif strekt zich een of andere manier uit de kust.

Eigg Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Isle of Eigg, PH42 4RL , Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen