Donghae Ferry Port

kaart
 • Donghae
  Vergelijk tijden en prijzen voor Donghae

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Donghae
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Donghae
  Ontdek veerboten van en naar Donghae

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

De haven van Donghae ligt op de oostelijke centrale kusten van Zuid-Korea aan de Zee van Japan in Gangwon Province. De haven van Donghae ligt in bergachtig terrein en is rijk aan natuurlijke hulpbronnen, waaronder een aantal prachtige stranden. De haven van Donghae is een gratis industrie zone en heeft veel investeringen in de afgelopen jaren gezien. Een nieuwe cruise ferry brengt de passagiers van de haven van Donghae naar Tottori en de haven van Vladivostok in Rusland en Sakaiminato in Japan.

Donghae Ferry havenfaciliteiten

Donghae Ferry Port heeft diverse faciliteiten in de buurt, waaronder toeristische informatie faciliteiten, busstations en restaurants.

De functies van Donghae

Donghae Ferry Port is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle delen van de stad met de auto of bus.

Over Donghae

de stad van Donghae ontpopt zich als een van de mooiste toeristische bestemmingen in Korea. Gelegen in een bergachtig gebied met vele grotten en prachtige natuurlijke schoonheid.

De haven van Donghae heeft vele grotten, Cheongok is een van de meest bezochte grot die werd ontdekt tijdens de bouw van het nieuwe stadhuis, deze natuurlijke kalkstenen grot is de productie van zeldzame stenen voor 400-500.000.000 jaar. Het gaat vergezeld van een grot museum dat de informatie en de geschiedenis van de grot heeft.

'Mangsang Beach' is het meest populaire strand aan de oostkust van Zuid-Korea. Met kristalhelder water en prachtige witte zand, samen met pijnbomen, het strand heeft een veel te bieden. Bezoekers vinden hotels en moderne faciliteiten op het strand te vinden. De 'Mangsang Auto Camping Resort' trekt mensen aan die graag kamperen in plaats van een verblijf in een hotel. Resort is volledig uitgerust met hutten, tenten, en bezoeker voorzieningen, leuke manier om te ontspannen tijdens uw vakantie.

Donghae Kaart

Bekijk map

Havenadres

DBS Cruise Ferry

806 Cheongok-dong, Donghae City, Gangwon, 240-716, South Korea

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen