Cumbrae Slip Ferry Port

kaart
 • Cumbrae Slip
  Vergelijk tijden en prijzen voor Cumbrae Slip

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Cumbrae Slip
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Cumbrae Slip
  Ontdek veerboten van en naar Cumbrae Slip

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken goedkope Cumbrae Slip veerboten.

U kunt goedkope ferry aanbiedingen en vergelijk de prijzen van de veerboten in Schotland en de eilanden met behulp van onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Cumbrae Slip

Cumbrae is slechts een korte reis van het vasteland, en er is zoveel te zien en te doen als je er bent. U kunt fietsen huren bij Millport en fietsen de tien-mijl lange route rond het eiland - nemen in de stranden en uitzicht op de kust. . U zult rustiger op een fiets te zijn, dus je zult meer van de wilde dieren, die uilen, bunzing, torenvalken, en af en toe een zeearend omvat zie

Cumbrae is geweldig voor kinderen, ook - je kunt 't missen de geschilderde Crocodile Rock in de baai bij Millport, en als je wacht tot eb kunt u hen om op te zitten, als ze durven. Er is een watersportcentrum, en u kunt ook kajaks huren in Millport, als je een aantal van de kleinere eilanden in de baai wilt verkennen. Houd een oogje op festivals en evenementen van het eiland, die variδren van country en western muziek op een scooter rally.

Het krijgen van/naar Cumbrae

Neem de veerboot naar Cumbrae van Largs. De reis duurt 10 minuten. Geen vooraf reserveren is noodzakelijk op deze route. Zet gewoon op naar Largs ticket office, een kaartje kopen, en ga op de volgende beschikbare zeilen.

Geen auto of op de fiets? De bus komt elke veerboot, en brengt u van Cumbrae's veerstoep aan Millport.

Cumbrae Slip Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Cumbrae Slipway, Isle of Cumbrae, KA28 0HQ, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen