cruise Whitsundays

cruise Whitsundays
kaart
 • cruise Whitsundays
  cruise Whitsundays

  Boek uw overtocht met cruise Whitsundays

 • cruise Whitsundays
  cruise Whitsundays

  Boek uw overtocht met cruise Whitsundays

 • cruise Whitsundays
  cruise Whitsundays

  Boek uw overtocht met cruise Whitsundays

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken Cruise Whitsundays veerboten naar Whitsunday Islands , Hamilton Island Marina, Port of Airlie of Daydream Island en Great Barrier Reef.

U kunt altijd de goedkoopste prijzen voor Cruise Whitsundays en de nieuwste speciale aanbiedingen op Ferrysavers.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 30 min. voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

cruise Whitsundays Routes

  Cruise Whitsundays

  Cruise Whitsundays is een innovatieve en ervaren maritieme operator. Het bedrijf exploiteert een groot aantal van de dag cruises gedurende de Whitsunday Islands. Cruise Whitsundays biedt resort-aansluiting diensten - een zorgeloos eiland resort overdracht voor aankomende en vertrekkende gasten, en het eiland hoppers!

  De functies van de Whitsundays

  Cruise Whitsundays opereert Resort Aansluitingen Great Barrier Reef Airport (Hamilton Island) en Whitsunday Coast Airport (Proserpina) naar Daydream Island Resort and Spa, Hamilton Island en Airlie Strand. Bij aankomst op Proserpine Airport je gewoon inchecken bij de Whitsunday Transit balie in de aankomsthal, en de bus vertrekt vanaf net buiten de terminal van de luchthaven, het overdragen van je direct naar onze haven van Airlie terminal. Alle vertrekkende passagiers moeten zich bij de buschauffeurs in Port Airlie voor overdracht naar Whitsunday Coast Airport (Proserpina) te maken. Coach tijden zullen worden geadviseerd wanneer u uw boeking te maken.

  Als u liever met het vliegtuig - de Whitsundays zijn onderhouden door twee binnenlandse luchthavens: Whitsunday Coast Airport op het vasteland in Proserpine en Great Barrier Reef Airport op Hamilton Island.

  Maar als je ervoor kiest om te reizen met de auto - de wegen zijn in uitstekende staat met een prachtig landschap langs de weg. The Bruce Highway loopt van Brisbane naar Cairns. De afslag naar Airlie Beach is een km ten noorden van Proserpine (150 km ten noorden van Mackay, 300 km ten zuiden van Townsville) en vervolgens een 20 km reis naar de badplaats.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen