Colonia Express ferry

Colonia Express
kaart
 • Colonia Express
  Colonia Express

  Boek uw overtocht met Colonia Express

 • Colonia Express
  Colonia Express

  Boek uw overtocht met Colonia Express

 • Colonia Express
  Colonia Express

  Boek uw overtocht met Colonia Express

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boek een goedkope ferry overtocht tussen Argentiniδ en Uruguay. U kunt onze prijsvergelijking engine gebruiken om de goedkoopste optie te vinden.

Colonia Express diensten aan te bieden een dagelijkse vertrekken vanuit Buenos Aires Colonia del Sacramento . Het bedrijf loopt hun diensten vaker tijdens het hoogseizoen en minder vaak in het laagseizoen. Als de service is erg populair, worden de reizigers aan te raden om de veerboot ticket van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 30 min. voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Colonia Express Routes

  Over Colonia Express

  Colonia Express is een veerboot onderneming die de veerdiensten over de Rio de La Plata loopt, het aansluiten van Buenos Aires, die in Argentiniδ met Colonia stad in Uruguay. Het bedrijf biedt een hoge kwaliteit en veilige service aan al hun klanten. De vloot bestaat uit twee moderne, high-speed catamarans genaamd `Buenos Aires Express' en` Colonia Express', die meer passagiers vervoert. Elk vaartuig is volledig uitgerust met de nieuwste veiligheidstechniek, plus ther is een breed scala aan voorzieningen, waaronder een self-onderhoud cafetaria, een winkel, een lcd-televisie en comfortabele stoelen.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen