Coll Ferry Port

kaart
 • Coll
  Vergelijk tijden en prijzen voor Coll

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Coll
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Coll
  Ontdek veerboten van en naar Coll

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Coll ferries boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Het gebruik Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen en vergelijk de prijzen van de veerboten in Schotland en de eilanden met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Het Isle of Coll is in de Binnen-Hebriden voor de kust van Schotland in Groot-Brittanniδ. Het eiland staat bekend om de hoeveelheid vogels die het is de thuisbasis, en de Koninklijke Vereniging voor de Bescherming van de Vogels heeft een uitgebreid reservaat waar u de zeldzame kwartelkoning vogel, afkomstig van de Hebriden eilanden kunnen vinden. De stranden van het eiland zijn ongelooflijk, met het zand oplopend tot ongelooflijke zandduinen te maken, waarop de Breachacha kasteel staat. Afgezien van ontspannen en vogels kijken, kunt u ook lopen de heuvels van het eiland, golfen, of zelfs een relatief nieuwe sport te spelen naar het eiland -. Macht vliegeren

Coll Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Arinagour, Isle of Coll, PA78 6SY, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen