Colintraive Ferry Port

kaart
 • Colintraive
  Vergelijk tijden en prijzen voor Colintraive

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Colintraive
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Colintraive
  Ontdek veerboten van en naar Colintraive

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Hier, op Ferrysavers, we werken er hard aan om te kunnen u de beste keuze van de veerboot tarieven aan te bieden aan/uit Schotland.

gemakkelijk Je kunt goedkope ferry aanbiedingen naar/van Colintraive met behulp van onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Colintraive

Colintraive is een klein dorpje aan de oostelijke kust van het schiereiland Cowal. Het is een rustige en ongerepte locatie op het schiereiland Cowal in Argyll en er is genoeg te doen in de buurt. Het dorp is gemakkelijk te bereiken door de CalMac auto, dat vaart van Rhubodach op het Isle of Bute tegenover met zijn vele attracties. De veerboot duurt slechts enkele minuten.

Routebeschrijving naar Colintraive

Van Dunoon, neemt de veelal single track B836 van Sandbank en volg de borden naar Glendaruel en Tighnabruaich. Sla linksaf de A886 en blijven Colintraive. Van Inverary en het noorden, neem de A815 van de A83 en blijf op deze weg zo ver als Strachur. Sla rechtsaf de A886 en blijf op deze weg helemaal naar Colintraive en het hotel is aan de linkerkant net voorbij de pier ..

Colintraive Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Ferry Terminal, Colintraive, PA22 3AP, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen