Ciutadella Alcudia Veerboot

kaart
 • Ciutadella naar Alcudia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ciutadella naar Alcudia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ciutadella naar Alcudia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

 • Maó - Alcudia
  2 overtochten per week
  3 uur 15 min
 • Maó - Palma de Mallorca
  1 overtochten per week
  5 uur 30 min

Speciale aanbieding

Ciutadella Informatie

Ciutadella ferry haven ligt aan de westkant van het eiland Menorca, ook wel bekend als Menorca. Oorspronkelijk gesticht door de Carthagers, Ciutadella en de haven hebben een lange geschiedenis en heeft vele prachtige 17e eeuwse gebouwen in de Italiaanse stijl en Ciutadella oude stad behouden is zeker een bezoek waard.

Ciudadella veerhaven is zeer schilderachtige, omgeven door prachtige witte zandstranden en turquoise-blauwe water, en ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan de charmante Balearen eiland Menorca.


Alcudia Information

het ligt tussen het mooie omgeving van de noordelijke kust van Mallorca, de haven van Alcudia is op de top van een grote baai, de thuishaven van een indrukwekkende witte zandstrand. Het havengebied is zeer pittoresk en vertegenwoordigt een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Alcudia is een oude stad gesticht door de Feniciδrs (het is eigenlijk de oudste stad van Mallorca), en het heeft een historische charme.

Alcudia de waterkant is de focus van vele bezoekers aandacht, met een fantastisch watersport mogelijkheden. Bars, restaurants en cafΘs zijn te vinden langs de baai, die ook is de thuisbasis kosmopolitische nachtleven van de stad, en over Alcudia er zijn charmante straatjes met winkels en boetieks. Er is ook een uitstekende en karakteristieke markt op zondag.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen