Celtic Link

Celtic Link
kaart
 • Celtic Link
  Celtic Link

  Boek uw overtocht met Celtic Link

 • Celtic Link
  Celtic Link

  Boek uw overtocht met Celtic Link

 • Celtic Link
  Celtic Link

  Boek uw overtocht met Celtic Link

Let op: Stena Line heeft de Celtic Link bedrijf verworven op de route tussen Rosslare en Cherbourg.

Ferrysavers kunt u uw ideale goedkope Celtic Link veerboot tussen de Republiek Ierland en Frankrijk. Celtic Link biedt veerboten naar href="rosslare.htm"> Rosslare en Cherbourg

Met Ferrysavers u veilig een Celtic Link ferry kunt boeken een specifieke route door of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over Celtic Link veerboten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

Celtic Link bieden veerdiensten tussen Rosslare, in het zuiden van Ierland en Cherbourg in Noord-Frankrijk, met 3 afvaarten een week beschikbaar in elke richting. Celtic Link's schip, Celtic Horizon is de nieuwste conventionele ferry op het kanaal; Het heeft een capaciteit van maximaal 1000 passagiers, 200 auto's en tot 120 vrachtwagens. De faciliteiten aan boord omvatten 110 hutten, bar, restaurant, lounges, een bioscoop en een winkel.

Overzicht

Check-in informatie

Het inchecken dient te gebeuren uiterlijk 45 minuten voor vertrek voor alle voertuigen.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Celtic Link Routes

  Celtic Link

  Er is geen betere manier dan het boeken van een Celtic Link ferry als u van plan bent om te reizen tussen het noorden van Frankrijk en het zuiden van Ierland of Engeland.

  Celtic Link is een relatief nieuw bedrijf, opgericht in 2005, die een auto veerboot en vrachtdienst tussen Cherbourg is actief in het noorden van Frankrijk en beide Rosslare en sinds najaar 2009, Portsmouth. Dit zijn beide zeer populaire vakantie routes in beide richtingen.

  Huisdieren aan boord van Celtic Link veerboten

  U kunt uw hond of kat aan boord van een Celtic Link veerboot met Ferrysavers te boeken. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig. Dit geldt ook voor het nemen van uw huisdier van Frankrijk naar Ierland.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen