Carteret Ferry Port

kaart
 • Carteret
  Vergelijk tijden en prijzen voor Carteret

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Carteret
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Carteret
  Ontdek veerboten van en naar Carteret

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Carteret is een populaire vissershaven in Noord-West Frankrijk. De haven van Carteret soms een "haven van eilanden", het is gelegen aan de rechteroever van de monding van de rivier Gerfleur, aan het eind van Cape Carteret. Het verbindt met de stad van Barneville dat is een kleine stad markt gespecialiseerd in visgerechten. De Carteret-poort is zeer levendig met zijn vele vissersboten, jachten, zeilboten en lijndienst naar en van Jersey, Guernsey en Sark. Veerboten van Carteret poort kan gemakkelijk worden geboekt via Ferrysavers.

Carteret Port Facilities

Er is gratis parkeergelegenheid bij Carteret maar auto's worden achtergelaten op eigen risico


Kennismaking met Carteret

Met de auto.:

Vanuit Parijs, wordt Carteret 4 uur rijden via de snelweg A13/E05, ook wel bekend als Autoroute de Normandie. Van Rennes, Carteret is 2 en een half uur rijden via de snelweg A84/E03, ook bekend als Autoroute des Estuaires

Met de trein:.

Het dichtstbijzijnde treinstation naar Carteret is Valognes treinstation.


Over Carteret

Carteret, aan de ingang van het toegangskanaal, is een vissen en zeilen oord van veilig onderdak voor de vissers, varen langs de havens van de Manche, Bretagne en de Anglo Normandische eilanden. De zee-side deel, gebouwd op de cape aan het begin van de zee zwemmen mode is de look bewaard uit 1900 met zijn hotels, huizen en parken. Barneville-Carteret is een rustige badplaats die is gegroeid door de jaren heen een prachtig resort met een aantal hotels en restaurants om uit te kiezen te worden.

Het is een geweldige vakantie plek met zijn lange zandstrand. Sinds de zee-badmode begon, Carteret werd een levendige vakantie plek. U kunt prachtige middagen hier te genieten van jezelf, waardoor vakantie vrienden. Wat een heerlijke manier om de zomer door te brengen!

Carteret Kaart

Bekijk map

Havenadres

Manche Iles Express

Gare Maritime, Rue du Port 50270, Barneville-Carteret, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen