CalMac

Calmac
kaart
 • Calmac
  Calmac

  Boek uw overtocht met Calmac

 • Calmac
  Calmac

  Boek uw overtocht met Calmac

 • Calmac
  Calmac

  Boek uw overtocht met Calmac

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers die u kunt boeken CalMac veerboten naar Schotland, Noord-Ierland en de grote eilanden voor de westkust van Schotland, zoals Skye, de Hebriden en Argyll. Calmac Ferries bieden goedkope veerboten naar Oban, Craignure, Mallaig, Ardrossan, Armadale en Brodick.

Overzicht

Check-in informatie

Inchecken sluit voor:Voertuigen: 60 minuten voor vertrek.Voetpassagiers: 30 minuten voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Calmac Routes

  CalMac Ferries

  CalMac Ferries (officieel Caledonian MacBrayne, maar meestal afgekort) is een ferry operator voor het vasteland van Schotland en de Hebriden en Clyde, evenals routes naar Noord-Ierland. CalMac biedt ook belangrijke levensader links naar veel van de Schotse eilanden, en met het oog op hun verdere exploitatie CalMac is eigendom van en wordt geδxploiteerd door de Schotse overheid te waarborgen. Het bedrijf werd opgericht in 1851 en heeft een rijke geschiedenis ten dienste van de ten westen van Schotland. CalMac werken 29 schepen op hun vele routes en hebben alles van grote veerboten zoals de MV Isle of Lewis om veel kleinere schepen, om te gaan met verschillende eisen van hun 26 routes.