Cadiz Ferry Port

kaart
 • Cadiz
  Vergelijk tijden en prijzen voor Cadiz

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Cadiz
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Cadiz
  Ontdek veerboten van en naar Cadiz

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Cadiz Routes

 • Arrecife tot Cadiz / Cadiz tot Arrecife
  1 overtochten per week
  35 uur 30 min
 • Las Palmas tot Cadiz / Cadiz tot Las Palmas
  1 overtochten per week
  47 uur 30 min
 • Santa Cruz de Tenerife tot Cadiz / Cadiz tot Santa Cruz de Tenerife
  1 overtochten per week
  35 uur 30 min
 • Santa Cruz de la Palma tot Cadiz / Cadiz tot Santa Cruz de la Palma
  1 overtochten per week
  44 uur 30 min

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Cadiz ferry overtocht naar de Canarische eiland havens van Las Palmas de Gran Canaria , Puerto del Rosario en Santa Cruz de Tenerife .

Zoek de meest recente informatie over goedkope Cadiz veerboten, waaronder ticketprijzen & amp; beschikbaarheid en boek een Cadiz veerboot online in real time.

Cadiz ferry haven is gelegen op een schiereiland uitsteekt in de baai van Cadiz in het zuidwesten van Spanje. Cadiz is een haven voor meer dan 3.000 jaar, en het was de rijkste haven van Spanje voor de handel met de Nieuwe Wereld van de tijd van Christopher Columbus tot in de late jaren 1700. Cadiz haven is de toegangspoort tot de Canarische Eilanden het koppelen van het vasteland van Spanje met Tenerife, Gran Canaria, La Palma, Fuerteventura en Lanzarote en blijft ook een zeer populaire stop voor cruises.

Cadiz is een typisch Andalusische stad gevormd door zijn veelheid aan "barrios", smalle steegjes, pleinen en de contrasterende moderne wijk met brede lanen en nieuwe gebouwen. Cadiz is de thuisbasis van enkele van de mooiste stranden van Spanje, de meest geliefde strand in Cadiz La Playa de la Caleta gelegen in de oude stad, tussen de San Sebastian en Santa Catalina kastelen.

Cadiz Kaart

Bekijk map

Havenadres

Trasmediterranea

Estación Marítima Muelle Alfonso XIII, s/n, C.P. 11006, Spain