Brindisi Igoumenitsa Ferry

kaart
 • Brindisi naar Igoumenitsa
  Vergelijk tijden en prijzen voor Brindisi naar Igoumenitsa

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Brindisi naar Igoumenitsa
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Brindisi - Igoemenitsa

  Auto + 4
  Reizen: vrijdag 2 juli 2021 - vrijdag 30 juli 2021
  vanaf: € 509
  Grimaldi Lines

Brindisi Information

Brindisi ferry poort bevindt zich aan de zuidkant van de prachtige Adriatische kust van Italiδ, in de regio Apuliδ (Puglia in het Italiaans). Brindisi is altijd een drukke stad van belang door de geschiedenis als gevolg van de natuurlijke haven. De voordelige positie van de haven heeft ertoe geleid dat Brindisi haven, in een belangrijke haven dat het vervoer en vracht links legt naar bestemmingen in Griekenland en over de hele wereld heeft ontwikkeld.

In de loop der jaren Brindisi heeft veel geleden door verschillende invasies en is meerdere malen bezet. Ondanks de schade die de stad werd altijd snel herbouwd en de historische gebouwen gerestaureerd, met velen van hen open voor het publiek, de meest populaire van deze zijn de gotische gestileerde kerk van Santa Maria del Casale, en de Aragonese Castle.


Igoumenitsa Informatie

Igoumenitsa haven ligt in een klein en heel pittoresk stadje gelegen ten oosten van Corfu, op Igoumenitsas Bay in het noord-west Griekenland in de provincie Epirus. Igoumenitsa haven een belangrijke ferry terminal en een toeristisch centrum; Het is een van de toegangspoorten van Griekenland naar West-Europa, en een belangrijke pleisterplaats voor Adriatic zeeverkeer

Igoumenitsa heeft vele natuurlijke attracties.; mooie stranden en bergen rond de stad waardoor een groot scala aan activiteiten in de buitenlucht. Igoumenitsa is ook een belangrijk historisch centrum en was een van de belangrijkste steden van het koninkrijk van Thesprotis tijdens de 4e eeuw voor Christus, kunnen veel overblijfselen nog steeds te vinden rond de stad.

De nieuwe haven van Igoumenitsa werd gevonden in 2003, is het een van de belangrijkste havens in Griekenland. Ferries op weg naar Corfu Paxi, Patra, Ancona, Bari, Brindisi en Venetiδ vertrekken op deze poort en sluit Griekenland en Italiδ met frequente ferry routes. U bent in staat om Igoumenitsa te bereiken met behulp van de suburbane (KTEL) bussen van Griekenland. Het busstation ligt naast de haven van Igoumenitsa. In het geval dat u uw eigen auto, dan kunt u Egnatia Road en stap uit bij Igoumenitsa nemen. Reizen van en naar Igoumenitsa met de veerboot is erg makkelijk als je een ruime keuze aan diensten vindt u op deze route.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen