Bastia Marseille Veerboot

kaart
  • Bastia naar Marseille
    Vergelijk tijden en prijzen voor Bastia naar Marseille

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Bastia naar Marseille
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Bastia Information

Bastia, is een stad in het noorden van de prachtige Franse eiland Corsica. Het is de hoofdstad van de Haute-Corse departement en is ook een al lang bestaande belangrijke Corsicaanse haven, met veel veerdiensten over de Middellandse naar het vasteland van Frankrijk en Italiδ. Bastia is beroemd om zijn wijnen en heeft ongeveer 340 dagen zon per jaar; twee elementen die van nature maken dit zeer aangename Corsicaanse stad een echte hit met vakantiegangers, vooral veel van het vasteland van Frankrijk, die de fijne lokale producten en de sfeer waarderen.


Marseille Informatie

Marseille haven is de grootste commerciδle haven van Frankrijk en een van de belangrijkste punt van de veerboten naar Corsica en Noord-Afrika. De Marseille veerhaven is erg druk het hele jaar door en zeer goed bewegwijzerde vanuit elke richting.

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en is gelegen in de regio Provence, niet ver van de Franse RiviΦra. Marseille biedt een schat aan musea, watersport, zandstranden en drukke straten. Marseille heeft een bruisend stadscentrum met restaurants, boetiekjes en weelderige groene parken. Marseille is misschien wel de meest multi-culturele Franse stad, met een unieke sfeer en talloze gerechten om uit te kiezen tijdens uw verblijf.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen