Barra Ferry Port

kaart
 • Barra
  Vergelijk tijden en prijzen voor Barra

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Barra
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Barra
  Ontdek veerboten van en naar Barra

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Barra veerboten boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Het gebruik Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van andere havens in Schotland, en kan de prijzen van de veerboten te vergelijken met Schotland met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Het eiland Barra is in de Buiten-Hebriden en is een grote familie vakantiebestemming. Kinderen (! En volwassenen) zullen genieten van de Hebridean Toffee Factory nabij het centrum van de belangrijkste stad, terwijl anderen zullen genieten van de ongelooflijke waaier van sporten die hier plaatsvinden; de jaarlijkse `Barrathon', golf, kajakken op zee, powerkiten en vissen, om er maar een paar te noemen. Voor natuurliefhebbers is er een enorme hoeveelheid dieren die kan worden gezien op dagelijks boottochten off van het eiland. Er zijn twee soorten dolfijnen, bruinvissen, orka's, zeehonden evenals vier soorten walvissen kan worden gezien voor de kust van deze werkelijk prachtige eiland, en na een zware dag van walvissen spotten, kunt u achterover leunen en genieten van de rustgevende Barra stranden.

Barra Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen