Balearia Vracht

Balearia Vracht
kaart
 • Balearia Vracht
  Balearia Vracht

  Boek uw overtocht met Balearia Vracht

 • Balearia Vracht
  Balearia Vracht

  Boek uw overtocht met Balearia Vracht

 • Balearia Vracht
  Balearia Vracht

  Boek uw overtocht met Balearia Vracht

Boek een voordelige Balearia Vracht Crossing Online!

Hier vindt u informatie en prijzen op Balearia Vracht diensten. Boek een Balearia Vracht online kruising met real time.

Met ferrysavers.com die u kunt boeken een Balearia vracht online oversteken, met behulp van de vracht booking engine boven

Balearia vracht routes:

Balearia biedt een belangrijke dagelijkse verbinding tussen het vasteland van Spanje en de 4 Balearen, Formentura, Ibiza, Mallorca en Mallorca. Inter-eiland diensten zijn ook beschikbaar op zowel conventionele veerboten en snelle ambachten hoewel vracht zal worden beperkt op het laatste. Daarnaast Balearia opereren geregelde diensten van Algeciras naar Tanger Med en Ceuta in de Straat van Gibraltar.

Balearia Vracht - Driver Information:

Voor begeleide vrachtverkeer, de ticket prijs is inclusief een ligplaats in een gedeelde cabine, een hoofdmaaltijd en twee drankjes voor de bestuurder.

Prijzen online zijn geldig voor alleen terug boekingen. Als je een manier reist neem dan contact met ons op voor een offerte.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Balearia Vracht Routes

  Reist u met een van?

  Met Balearia, alle prive-gebruik bestelauto's van meer dan 6 meter in lengte moet worden geboekt als vracht. Als u een commerciδle goederen worden vervoerd moet u boeken als vracht, ongeacht de duur. Als uw busje onder 6m en u bent niet dragen van commerciδle goederen, kunt u terecht op onze passagier Balearia Ferries .

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen