Bahamas Ferries

Bahamas Ferries
kaart
 • Bahamas Ferries
  Bahamas Ferries

  Boek uw overtocht met Bahamas Ferries

 • Bahamas Ferries
  Bahamas Ferries

  Boek uw overtocht met Bahamas Ferries

 • Bahamas Ferries
  Bahamas Ferries

  Boek uw overtocht met Bahamas Ferries

Bahamas Ferries diensten rond de Bahama's, waaronder goedkope veerboten naar Nassau , Spanish Wells en Governor's Harbor zijn momenteel niet beschikbaar op Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

met Ferrysavers kunt u veilig boeken Bahamas veerboten een specifieke route door of vergelijk de goedkoopste prijzen van operator, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over Bahamas veerboten kruisingen, met inbegrip van de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken. Passagiers reizend met een voertuig dienen zich uiterlijk 60 minuten voor vertrek te melden bij de incheckbalie.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Bahamas Ferries Routes

  Bahamas Ferries hebben een moderne, betrouwbare veerdienst tussen de eilanden van de Bahama's sinds 1999. Bahamas Ferries zijn er trots op dat de ontwikkeling van sterkere banden vervoer over zee tussen de eilanden met het oog op de groei van de Bahama's te helpen, en bieden uitstekende, en plezierig, links voor zowel werknemers en toeristen.

  Bahamas Ferries routes worden bediend door de catamarans Bo Hengy II , Seawind en Sealink , die allemaal zijn voorzien van comfortabele lounges, air-conditioning, snack-bars, prachtig uitzicht over de zee en wi-fi toegang.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen