Aquabus Ferry Boats

Aquabus Ferry Boats
kaart
 • Aquabus Ferry Boats
  Aquabus Ferry Boats

  Boek uw overtocht met Aquabus Ferry Boats

 • Aquabus Ferry Boats
  Aquabus Ferry Boats

  Boek uw overtocht met Aquabus Ferry Boats

 • Aquabus Ferry Boats
  Aquabus Ferry Boats

  Boek uw overtocht met Aquabus Ferry Boats

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Vind uw ideale goedkope overtocht buurt van Ibiza met Ferrysavers Aquabus Ferry Boats

Met Ferrysavers kunt u gemakkelijk gebruik maken van de real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar de veerboot deals rond Ibiza.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 30 min. voor vertrek in te checken.

routes:
2
Kortste oversteek:
Formentera - Ibiza
40 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Aquabus Ferry Boats Routes

 • Formentera tot Ibiza / Ibiza tot Formentera
  3-overtochten dagelijks
  40 min

Over Aquabus Ferry Boats

Aquabus Ferry Boats zijn het uitvoeren van de veerboten de buurt van Ibiza sinds 1985. Tegenwoordig is de vloot van Aquabus Ferry Boats bieden goedkope dagelijkse veerdiensten, maritieme excursies, cruises en rondleidingen tussen mei 1e en 31 oktober.

als u interesse heeft in de cultuur, kunst en geschiedenis van Ibiza dan zal Aquabus Ferry Boats zorg ervoor dat u genieten van hun cruises want het is een geweldige manier om de schoonheid van Ibiza te verkennen, zie haar gewoonten en tradities. Ibiza in het algemeen biedt enkele van de mooiste stranden, de mooiste landschappen en de beste zeevruchten.

Aquabus Ferry Boats ferry diensten aansluit haven van Ibiza Figueretas, Los Molinos en Playa d'en Bossa van toeristische maritieme verbindingen naar de beste stranden en plaatsen om te bezoeken, zoals Es Canar, Sant Miguel, Portinatx, San Antonio en mooie zuster eiland Ibiza Formentera. Aquabus Ferry Boats is gelegen in de haven van Ibiza, aan het begin van de Avenue Rosello (voor Mar y Sol CafΘ).