Aomori Ferry

kaart
 • Aomori
  Vergelijk tijden en prijzen voor Aomori

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Aomori
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Aomori
  Ontdek veerboten van en naar Aomori

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope ferry naar Aomori vanaf Hakodate hier bij Ferrysavers. Op deze pagina kunt u veilig boek een veerboot van Aomori, in Japan, met de ferrymaatschappij Tsugaru Kaikyo Ferry. Aomori is een populaire toegangspunt voor Japan voor mensen die reizen vanuit Hokkaido.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Aomori veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers. Snel te vergelijken Aomori veerboten naar Hakodate.

Hier in Ferrysavers, het vergelijken van de prijzen is onze specialiteit. Afhankelijk van de route die u kiest, kunnen wij vergelijken Aomori met Oma om u te helpen de beste prijs en tijd voor uw reis naar of van Japan.

Aomori veerboten met Tsugaru Kaikyo Ferry staan bekend om moderne faciliteiten en een hoog niveau van dienstverlening, zodat u het gevoel dat uw vakantie is het moment dat je aan boord stapt begonnen.

Aomori Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tsugaru Kaikyo Ferry

Aomori ferry terminal, 038-0002 Aomori-ken, Aomori-shi, Okidate 2-12-1, Japan