Amorgos Ferry Port

kaart
 • Amorgos
  Vergelijk tijden en prijzen voor Amorgos

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Amorgos
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Amorgos
  Ontdek veerboten van en naar Amorgos

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Amorgos ferry boeken naar Griekenland of de Cycladen, of u kunt Amorgos ferry prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

Zoek de meest recente informatie op goedkope Amorgos veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Amorgos is het meest oostelijke van de Cycladen, en wordt beschreven door toeristen als zowel charmant en obscure. Amorgos heeft 2 poorten, Aegiali in het noorden, en Katapola naar het zuiden, en beide zijn in korte afstand van de belangrijkste resorts en steden.

De belangrijkste attractie op het eiland heeft de spectaculaire klooster panagia Chozoviotissa, net ten noordoosten van de Chora, dat is een ongelooflijke plaats en een perfecte gelegenheid om foto's van het prachtige uitzicht te nemen, en het strand Aghia Anna eronder met duidelijke azuurblauwe wateren. In de heuvels zijn een aantal uitstekende wandelpaden, waar u kunt een tocht door kleine, traditionele dorpen en ervaar een voorproefje van het echte Cycladean levensstijl. Niet te vergeten de oude site van Minoa, populair bij bezoekers en de lokale bevolking te vergeten.

Amorgos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen