Alcudia Ciutadella Ferry

kaart
 • Alcudia naar Ciutadella
  Vergelijk tijden en prijzen voor Alcudia naar Ciutadella

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Alcudia naar Ciutadella
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

 • Alcudia - Maó
  4 overtochten per week
  3 uur 29 min
 • Palma de Mallorca - Maó
  1 overtochten per week
  5 uur 30 min

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Alcudia - Ciutadella de Menorca

  Auto + 4
  Reizen: zaterdag 3 april 2021 - zondag 11 april 2021
  vanaf: € 609
  Balearia

Alcudia Information

bevindt zich midden in de prachtige omgeving van de noordelijke kust van Mallorca, de haven van Alcudia is op de top van een grote baai, de thuishaven van een indrukwekkende witte zandstrand. Het havengebied is zeer pittoresk en vertegenwoordigt een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Alcudia is een oude stad gesticht door de Feniciδrs (het is eigenlijk de oudste stad van Mallorca), en het heeft een historische charme.

Alcudia de waterkant is de focus van vele bezoekers aandacht, met een fantastisch watersport mogelijkheden. Bars, restaurants en cafΘs zijn te vinden langs de baai, die ook is de thuisbasis kosmopolitische nachtleven van de stad, en over Alcudia er zijn charmante straatjes met winkels en boetieks. Er is ook een uitstekende en karakteristieke markt op zondag.


Ciutadella Informatie

Ciutadella ferry haven ligt aan de westkant van het eiland Menorca, ook wel bekend als Menorca. Oorspronkelijk gesticht door de Carthagers, Ciutadella en de haven hebben een lange geschiedenis en heeft vele prachtige 17e eeuwse gebouwen in de Italiaanse stijl en Ciutadella oude stad behouden is zeker een bezoek waard.

Ciudadella veerhaven is zeer schilderachtige, omgeven door prachtige witte zandstranden en turquoise-blauwe water, en ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan de charmante Balearen eiland Menorca.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen