Agios Konstantinos Veerboot haven

kaart
 • Agios Constantinos
  Vergelijk tijden en prijzen voor Agios Constantinos

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Agios Constantinos
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Agios Constantinos
  Ontdek veerboten van en naar Agios Constantinos

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope ferry tussen de haven van Agios Konstantinos en de Sporaden met Ferrysavers te boeken, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

echter, met Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van de nabijgelegen havens van Piraeus en Rafina . U kunt ook de prijzen vergelijken van veerboten tussen het vasteland van Griekenland en de vele eilanden in de buurt, met inbegrip van de Cycladen en Dodekanesos, met behulp van boven onze real-time vergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Met zijn immense olijfgaarden en mooie kleine haven bezaaid met witgekalkte huizen, kristalhelder water en het domineren van palmbomen, Agios Konstantinos is een eiland bekend om zijn ongelooflijke natuurlijke schoonheid. De haven is voornamelijk een vissersdorpje met traditionele taverna's en ongelooflijke weer, net als de rest van de Sporaden. Er zijn twee grote stranden op het eiland; St. Konstantinos Beach en Asproneri Beach, die beide hebben gouden zand en kalme wateren. Een van de eilanden belangrijkste attracties is de kerk van St. Konstantinos, die werd ontdekt tijdens een opgraving bijna 180 jaar geleden.

Agios Constantinos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen