Agaete Ferry

kaart
 • Agaete/Gran Canaria
  Vergelijk tijden en prijzen voor Agaete/Gran Canaria

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Agaete/Gran Canaria
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Agaete/Gran Canaria
  Ontdek veerboten van en naar Agaete/Gran Canaria

  Vind de beste tarieven op AFerry

Agaete/Gran Canaria Routes

 • Santa Cruz de Tenerife tot Agaete / Agaete tot Santa Cruz de Tenerife
  7-overtochten dagelijks
  1 uur 20 min

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot van Agaete naar Santa Cruz de Tenerife met ferrysavers.com, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar de veerboot deals tussen de bestemmingen Canarische eilanden.

met behulp van ferrysavers.com kunt u veilig boek een veerboot van Santa Cruz de Tenerife Agaete/Gran Canaria Fred Olsen veerboten.

Hier vind je informatie over goedkope Agaete veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met ferrysavers.com.

Agaete is een van de gemeenten van de Gran Canaria met een eindeloze keuze van de stranden, maar ze zijn voornamelijk rotsachtig en moeilijk te bereiken.

De meest bezochte strand is la Playa de Las Nieves , ligt tussen de jachthaven en de oude haven. In de eerste plaats een stenig strand en heeft kalme wateren en een zee wandeling met restaurants en kleine winkeltjes. Dit is de plaats met het grootste aantal bezoekers en toeristen, vooral in het weekend en dus de meeste commerciδle omgeving.

De functies van Agaete/Gran Canaria

Fred Olsen Ferries acht snelle veerboten per dag vanuit Puerto de las Nieves voor het uur-lange reis naar Santa Cruz de Tenerife. Er is een gratis busverbinding naar Las Palmas de Gran Canaria (Parque Santa Catalina). Terugkerend, vertrekt de bus Las Palmas 1╜ uur voor de ferry is te wijten aan vertrekken.

Agaete/Gran canaria havenfaciliteiten

De haven van Agaete ligt het dichtst bij Tenerife, die ongeveer duurt 1 uur te bereiken. Het heeft regelmatig aansluitende diensten. Autoverhuur is beschikbaar in de belangrijkste haven, als je dapper de smalle bergwegen te verkennen op deze manier zijn.

Agaete/Gran Canaria Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fred Olsen

Puerto de las Nieves, Agaete, 35489, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen