affiliate Program

kaart
  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Doe mee aan de ferrysavers.com affiliate programma nu en je kunt geld te verdienen aan uw website door het verstrekken van uw klanten met een zeer nuttige online ferry boekingssysteem.

Wat bieden wij?

Ferrysavers is in staat om een unieke online ferry boeking oplossing met real-time toegang tot meer dan 50 Europese veerdiensten en instant e-mail bevestiging te verstrekken. Gebruikers kunnen profiteren van het gebruik van onze online Ferry zoekoptie faciliteit waardoor meerdere prijsvergelijkingen in een enkele offerte.

Hoe word ik een Ferrysavers affiliate en geld verdienen via mijn site?

Als u zijn een reisbureau of u eigenaar van een website gespecialiseerd in reizen en je ge∩nteresseerd bent in het verdienen van de commissie door middel van de verkoop van Europese ferry tickets zijn dan kunt u mail ons nu voor meer informatie en beginnen met geld verdienen via uw site vandaag!

Hoe werkt het?

We kunnen u voorzien van een mini-booking engine die overal geplaatst kunnen worden die u nodig heeft op jouw site. Wij kunnen ook zorgen voor een unieke branding kans volledig gratis Grote websites of sites die naar verwachting een grote hoeveelheid boekingen te genereren.

Er zijn absoluut geen kosten verbonden aan het affiliate programma en Ferrysavers zal stellen -up een unieke booking engine en hebben een contract van termen (indien gewenst) via e-mail. Ferrysavers zal een logon URL en een URL waar u dagelijks reservering statistieken kunnen bekijken te bieden en een verklaring wordt gestuurd maandelijks met de boekingen via uw site. Alle verdiende commissies worden direct op uw rekening betaald op een maandelijkse basis.

Wat is de provisie?

Ferrysavers.com biedt u een zeer tot de commissie samen met de meest geavanceerde veerboot boeken technologie en aanpasbare ferry affiliate programma op het internet. Standaard bieden wij alle filialen met een booking engine op 50/50 commissie split basis. Voor meer informatie over onze tot de commissie en affiliate regeling mail ons over het hoe deel te nemen en word een partner van het internet favoriete ferry website.


Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen